” Bij ons huur je geen kerstbomen, je huurt een zorgeloze Kerstmis! ” 

 

Mijn naam is Daan Van der Stock, zaakvoerder van Perfect X-Mas.

Reeds meer dan 10 jaar ben ik actief binnen de sector. Als student was ik zoals vele leeftijdgenoten, regelmatig terug te vinden op fuiven, festivals en in nightlife zaken. Echter volstond het voor mij niet om te beperken tot deze kant van de events. Tijdens mijn studies eventmanagement, ging ik al snel als jobstudent met heel veel motivatie tot in de vroeger uurtjes aan de andere kant van de bar staan. Ook de occasionele op- en afbouw voor licht en geluid & bar deden mij niet afschrikken.

Het duurde dus niet lang vooraleer ik als barmanager aan de slag kon op de grootste festivals van het land: Tomorrowland, Rock Werchter, Pukkelpop, The Qontinent, noem maar op…

Na mijn studies deed ik een tijdelijk project bij het Festival van Vlaanderen in Gent en daarna ging ik aan de slag bij Coca-Cola events. Hier leerde ik op een korte tijd hoe het event- en bedrijfs in België nu écht in elkaar zit, en wat de noden & behoeften waren voor de toch wel kleine wereld in ons prachtige land.

Mijn ervaring heeft me dan ook geleerd dat enkel de allerhoogste kwaliteit goed genoeg is en dus gingen we op zoek naar de beste materialen op de markt. Na een eerste succesvolle verhuur project Perfect Sit, zijn we ondertussen ook al aan ons 6e seizoen met Perfect X-Mas!

Onze exclusieve kunstkerstbomen werden vervaardigd uit de allerbeste materialen en bestaan voornamelijk uit PE. Hiermee onderscheiden we ons van de markt en bieden we de best mogelijk kwaliteit aan!

“De kerstperiode is de mooiste tijd van het jaar. Iedereen moet zonder zorgen kunnen genieten van deze gezellige periode!” aldus Daan.

Ontdek ons uitgebreid aanbod hier.

Onder de naam Perfect Sit kan je bij ons ook terecht voor de verhuur van unieke zitmeubels voor evenementen.

Tot binnenkort!

Daan

+32 (0) 468538720